Dienas horoskops 29.12.2017.

Auns

Šodien nav ieteicams izvirzīt nekādas personīgās iniciatīvas. Tās neinteresēs jūsu tuvākos cilvēkus, tāpēc jūsu noskaņojums tiks sabojāts. Ja jūs patiešām vēlaties kaut ko darīt, rīkojieties pats, nepaļaujieties uz kāda palīdzību un atzinību. Kad jūsu projekts sāks strādāt ar pilnu jaudu, citi aizmirsīs skepticismu. Bet līdz tam laikam jūs jau būsiet sapratuši, kurus jūs varat saukt par saviem darba partneriem.

Vērsis

Jums vajadzētu paturēt prātā tautas gudrību. Neviens cilvēks nav vientuļa sala, un jums tas jāatzīst, pirms jūsu drosmīgās individuālās iniciatīvas neizdosies. Centieties saprast, ka nav nekā svarīga, kam tērēt savu laiku un enerģiju. Pirms rīkojieties, atrodiet savu ideju uzticīgos atbalstītājus vai atlieciet šo ideju īstenošanu uz vēlāku laiku. Tagad jūs varat mēģināt parūpēties par sevi un gatavoties gaidāmajām brīvdienām.

Dvīņi

Pārvarēsiet nelielu panikas lēkmi. Jums būs steigā jāizvēlas atbilstošu apģērbu nākamajai svētku ballītei, taču neviena no lietām, kas ir jūsu skapī, jūs neapmierinās. Jums būs jādodas iepirkties, lai iegādātos jaunu apģērbu, kas pēc iespējas vairāk uzsver jūsu izskatu. Viena no iespējām ir izmēģināt kādu interneta meklēšanas pārlūku, apskatīt vairākus interneta veikalus.

Vēzis

Vēzis var kļūt par tuviem draugiem saviem bosiem. Viņš prasīs palīdzību, atrisināt jautājumu, kas ir maz saistīts ar jūsu darba smalkumiem (iespējams, ka tas ir jautājums par Jaungada dāvanu izvēli viņa ģimenes locekļiem). Jūs nekavējoties piedāvāsiet dažas radošas idejas, un tās bosam ļoti iepatiksies. Tad saruna pāries uz abstraktām tēmām, un abi atskārtīsiet, ka jums ir par ko runāt ārpus darba tēmām.

Lauva 

Šodien jāpaliek prom no negatīvām lietām visās tās izpausmēs. Jūs riskējat sabojāt svētku noskaņu citiem un sev, ja jūs laikus nenovērsīsieties no agresijas. Jūs noteikti par to aizmirsīsiet, ja no rīta uzliksiet apburošu smaidu uz sejas. Sākumā tas izskatīsies nedabiski, bet tad smaids darīs savu darbu. Jūs sāksiet ietekmēt visu, kas tev apkārt, ar pozitīvu pieskārienu.

Jaunava 

Jums būs grūti sarunāties ar kolēģiem darbā. Jūs mēģināsiet viņiem pēc iespējas labāk ieskaidrot, ka jūs nepiedalīsieties svētku ballītē, jo jums ir saspringtas attiecības ar bosu. Kolēģi pieņems jūsu nostāju, lai gan daudzi no viņiem nekavējoties sāks veidot savus absurdos pieņēmumus par šo jautājumu. Iespējams, ka daži no viņiem apsūdzēs jūs par slepenām lietām ar priekšnieku vai romantiskām attiecībām ar viņa laulāto.

Svari

Šo dienu pavadīsiet mājās kopā ar vecākiem radiniekiem. Jūs nolemsiet apmeklēt viņus Jaungada svinību priekšvakarā, lai iepriekš tos apsveiktu. Jūsu vecākiem patiks šīs dāvanas, un jūs visi būsiet ļoti priecīgi par to, ka šodien satikāties. Vienīgais, kas jūsu labajam garastāvoklim metīs kādu ēnu, ir bezgalīgi ilgs satiksmes sastrēgums, kas liks jums justies nogurušam.

Skorpions

Skorpioniem tiks dota pilnīga rīcības brīvība. Strādājot darbā, jūs veiksiet ļoti radošu projektu, ko neierobežos stingri noteikumi. Kad jūs atgriezīsities mājās, jūs sāksiet dekorēt eglīti vai visu savu māju. Šis uzdevums sniegs jums dažas patīkamas atmiņas, jo jūsu bērni palīdzēs jums šajā darbā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru