Dienas horoskops 29.12.2017.

Strēlnieks

Strēlnieki šodien atteiksies no savām trakajām idejām. Labākais draugs atturēs jūs no diētas, kas bija paredzēta, lai palīdzētu jums atbrīvoties no dažiem liekajiem kilogramiem tieši pirms svinībām, bet arī būs ļoti bīstama jūsu veselībai. Tas pats draugs jūs pārliecinās, ka jums vajadzētu iesaistīties dažās sporta aktivitātēs un tikai tad jūsu sapnis piepildīsies. Jūs apsolīsiet sev uzsākt kaut ko, kas saistīts ar sportu (bet tikai pēc Jaunā gada).

Mežāzis

Šodien vajadzētu atteikties no daļas no jūsu personīgajiem uzskatiem. Ja jūs noraidīsiet kādu dāvanu no svešinieka, jūs viņu nopietni aizvainosiet. Turklāt šī persona patiešām vēlas pateikties jums par jūsu palīdzību kādā negadījumā. Esiet pieklājīgs un pieņemiet dāvanu, tuvāk iepazīstieties ar to, kas tiek pasniegts (tā būs laba dāvana, un tā noteikti būs jums noderīga).

Ūdensvīrs

Ūdensvīri būs ļoti kautrīgi, strādājot ar pretējā dzimuma cilvēkiem. Jūs noraidīsiet kādu no viņiem tikai tāpēc, ka jūs mulstat šī burvīgā cilvēka klātbūtnē. Ja jums ir grūti sākt sarunu ar viņu reālajā dzīvē, mēģiniet sazināties ar sociālo tīklu palīdzību. Šīs bezjēdzīgās korespondences laikā jūs spēsiet viņu saprast dziļāk, lai satiekot realitātē jūs vairs neuztrauktos.

Zivis

Šodien jūs būs pārāk viegli iespaidot. Jūs būsiet tik ļoti aizkustināts, klausoties stāstu par kādu no saviem kolēģiem, ka jūs vēlēsieties darīt visu iespējamo, lai palīdzētu viņam atbrīvoties no nepatikšanām. Jūs veltīsiet savu personīgo laiku, mēģinot atrisināt viņa problēmas. Viņu saviļņos jūsu palīdzība, un viņš visiem paziņos par jūsu jūtīgumu, laipnību un augsto cilvēcību, izmantojot tos spilgtākos un skaistākos vārdus.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru