Eksperti noskaidrojuši, kāpēc pat iemīlējušies vīrieši skatās uz citām sievietēm

Ko sieviete var darīt?

Ja zinātnieku skaidrojumi jums nepalīdz, izmantojiet psihologu padomu. Lūk, ko var darīt sieviete, ja viņas partneris periodiski aizskatās uz svešiniecēm.

  1. Neuztraucieties par to. Mēs nešaubāmies par to, ka esat skaista un pārliecināta sieviete. Jums nav nekāda iemesla uztraukties. Ja jums kaut kas sevī nepatīk, vienkārši izlabojiet to.
  2. Runājiet par savu trauksmi. It īpaši, ja jūs nevarat pārtraukt domāt par to. Tikai nevainojiet savu vīru visos pasaules grēkos, bet vienkārši pastāstiet par savām izjūtām. Starp citu, kāpēc tas jūs tik ļoti ietekmē?
  3. Jūs varat arī izmantot iniciatīvu. Pamanījāt, ka jūsu partneris skatās uz skaistu jaunu sievieti, izsakiet komplimentu viņas virzienā, slavinot, piemēram, skaistus matus. Varbūt tavs vīrietis būs tik pārsteigts par jūsu reakciju, ka viņš vai nu pārstās skatīties, vai, tieši pretēji, ar jums apspriedīs visas meitenes, kas pievērsušas viņa uzmanību. Piekritīsiet, ka šīs nav tās sliktākās iespējas.

Zinātnieki apgalvo, ka situācijā, kad tavs vīrietis ar skatienu pavada svešu sievieti, nav nekas potenciāli bīstams. Laika gaitā jūs sapratīsiet, ka viņa ieradums novērot citas sievietes ir nekas cits kā tikai zinātkāre. Tādēļ visas greizsirdīgās sievas šajā gadījumā var vienkārši atpūsties.

Bet tas, kam jebkurai sievietei patiešām vajag pievērst uzmanību, ir vienmēr palikt viņas vīram JAUNAI UN CITĀDAI. Pastāvīgi sekojiet sev, modei, kosmētikai un ļaujiet jūsu bezgalīgajai iztēlei palīdzēt!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru