Sievietes raksturs atkarīgs no dzimšanas mēneša. Uzzini, kāda tu esi pēc šī horoskopa!

Augusts

Vislepnākās un neatkarīgākās sievietes dzimst šajā mēnesī. Viņas ir labas un cēlas, bet varaskāras. Viņām patīk būt uzmanības centrā, augstu vērtē neatkarību. Viņām piemīt liels valdzinājums un, neskatoties uz lielo pielūdzeju skaitu, ģimenes vērtības liek augstāk par visu. Ļoti godīgas un
pieklājīgas meitenes, tāpēc bieži vien pakļaujas maldināšanai.

Septembris

Septembra meitenes- rūdītas un emocionālas. No citām meitenēm atšķiras ar centību un piesardzību. Ļoti lepnas un skopas, tāpēc ir grūti šķirties no naudas un samaksāt parādus. Viņām patīk būt kompānijā, bet vienmēr atcerēsies par savu labumu. Ļoti greizsirdīgas un neatkarīgas, lielas kārtībmīles, pedantiskas un zina, kā garšīgi gatavot.

Oktobris

Oktobrī dzimst komunikablas, atbildīgas un asprātīgas sievietes. Viņas ir praktiskas, bet tajā pašā laikā nesavtīgas un dāsnas. Lēmumi tiek pieņemti ļoti rūpīgi. Viņām ir laba atmiņa. Šīs meitenes ir ļoti principiālas un nepiedod nodevību, bet vienmēr cenšas saglabāt ģimeni, kurā ieņem līderpozīcijas. Neticami ekonomiskas.

Novembris

Aprēķinātājas, egoistiskas un egocentriskas sievietes. Viņu laulātajiem būs jāpieņem fakts, ka viņu viedokļi reti tiks ņemti vērā. Ilgtspējīga un ekonomiska. Ļoti kaislīga mīlestībā, seksīga un temperamentīga. Viņi zina, kā mīlēt dziļi un spēcīgi.

Decembris

Emocionālas sievietes ar eksplozīvu temperamentu. Pastāvīgas un bezbailīgas, neatkarīgas un tiešas, viņas gūst panākumus, pārvarot visus šķēršļus. Ļoti sabiedriskas, romantiskas, ideālistiskas, labi draugi. Neizceļas ar taupīgumu un rūdījumu, tāpēc ģimenes dzīvē bieži ir grūtības.

Pievienot komentāru