Labvēlīgākie telpaugi: ienesīs veiksmi un labklājību ģimenē

Tas nav noslēpums, ka ir augi ar labu enerģiju, bet ir arī ar sliktu. Tāpēc to izvēlei būtu jāpieiet ar lielu rūpību, lai mājā vienmēr valdītu harmonija un miers. Bez tam, ir zaļie draugi, kas vislabāk ietekmē garastāvokli un labklājību tieši sievietēm.

Pastāstīsim par augiem, kas spēj pozitīvi ietekmēt cilvēku psihoemocionālo stāvokli un radīt enerģiju mājā, kas piesaista veiksmi.

Baziliks

Šī garšviela ir zināma visām mājsaimniecēm. Bet baziliks ne tikai piešķir pikantu garšu ēdieniem, bet tam ir arī liela ietekme uz garastāvokli. Pozitīvo ietekmi dod linalols – savienojums, kas izraisa lielisko aromātu un piešķir enerģiju. Tāpēc audzēt baziliku podiņā uz palodzes – noderīga ideja. Tāpat pastāv uzskats, ka šis augs ir spējīgs atvairīt ļaunos garus.

Ģerānijas
Iespējams, šis ir viens no visbiežāk sastopamajiem telpaugiem. Ar ģerānijām var dekorēt gan balkonu, gan pagalmu, un tai nav nepieciešama īpaša aprūpe. Ir pierādīts, ka liels ziedkopu skaits uzmundrina cilvēku un veicina pozitīvās enerģijas uzkrāšanos. Vieglā ģerānijas smarža veicina mieru. Cilvēki mājā, kur mīt augs, ir mazāk tendēti uz stresu un psiholoģiskiem traucējumiem.
Parastā efeja
Tā tiek uzskatīta par vienu no labākajiem augiem, kas attīra gaisu. Turklāt, tās smaržai ir pozitīva ietekme uz nervu sistēmu. Efeja spēj atvairīt sliktas domas. Pozitīva domāšana, kā jūs zināt, ir panākumu atslēga. Turklāt efeja ir diezgan nepretencioza aprūpē, tāpēc ir vērts to ieviest savā mājoklī.
Nefroleps
Tāpat kā efejas, šis augs pilnīgi filtrē gaisu, novēršot apmēram 1860 toksīnus stundā. Nav brīnums, ka bieži vien šis augs ir sastopams mācību klasēs. Turklāt, attīrīdams gaisu, šis augs veicina labu veselību, kā arī tiek uzskatīts, ka tas atvaira ļaunos garus no mājas labāk nekā kaķi. Tātad, kaimiņu skaudība vairs nekaitēs.
Lavandas
Par to, ka lavandām ir nomierinošas īpašības, neviens nestrīdas. Tā vietā, lai dedzinātu aromātiskās sveces, ieviesiet lavandas mājā, tas dos daudz labāku efektu. Un lavandas arī izskatās lieliski interjerā. Prieks acīm un dvēselei – harmonija tiek nodrošināta.
Roze
Šim ziedam skaista ir ne tikai smarža. Zinātnieki ir pierādījuši, ka rozes piešķir komforta sajūtu un mieru. Cilvēki, kuriem ir iespēja apbrīnot tās visu laiku, izjūt pozitīvas emocijas biežāk un spēj ātri pieņemt pareizos lēmumus stresa situācijā. Protams, audzēt rozes podiņā ir pietiekami grūts darbs, tāpēc parūpējieties, lai vienmēr būtu svaigas rozes vāzē.
Spatifīla
Spatifīla attīra gaisu. Kopš seniem laikiem cilvēki to sauc par “sieviešu laimi”. Tai ir pozitīva ietekme uz ģimenes dzīvi, palīdz novērst trauksmes sajūtu sievietēm un dod pozitīvu enerģiju.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru