“Laukos nekas nav mainījies.” Mūziķis Aigars Krēsla dzīvo Raunā un tecina bērzu sulas

Foto – Ekrānšāviņš no Facebook

Leģendārās grupas “Jumprava” mūziķis Aigars Krēsla arī pandēmijas laikā kopā ar mīļoto sievieti Sandru turpina saimniekot lauku viensētā Vidzemes augstienē – abi ir ļoti priecīgi, ka pērn pārcēlušies no dzīves Rīgā uz Raunas pusi, vēsta izdevums “Kas Jauns”.

Krēsla iegādājies skaistu lauku viensētu. Mūziķis žurnālam “Kas Jauns” uzsver, ka dzīve laukos šobrīd ir labākais, kas var būt: “Te noteikti ir daudz mierīgāk nekā Rīgā. Līdz šim Raunas novadā nav arī neviens saslimis. Arī cilvēku pūļu te nav. Cilvēki nav ne spriedzē, ne satraukumā par notiekošo. Te jūtams miers. Cilvēkiem ir savi darāmie lauku darbi, nekas nav mainījies.”

Taujāts, kā paiet viņa ikdiena, Krēsla stāsta: “Arī es esmu visu dienu pa āru. Daru ikdienas darbus, jo, kā zināms, laukos vienmēr ir, ko darīt.

Cītīgi tecinu bērzu sulas, esam aizņemti ar savu saimniecību. Nolēmām šogad paplašināt dārzu,” saka Krēsla, kurš ar dzīvi laukos ir gandarīts. Viņš atzīst, ka ievēro visus drošības pasākumus, tāpēc šajā laikā neesot īpaši viesmīlīgs un ciemiņus neaicina.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Dziedātāja Olga Rajecka pašizolējas Saulkrastos; priecājas par bagātīgajiem pārtikas krājumiem

VIDEO: Vienmēr humorīgais Jānis Jarāns saskumis – visas viesizrādes atceltas!

FOTO, VIDEO: Mairis Briedis pašizolācijas garlaicību kliedē, cepot gaļu un uzdejojot

COMMENTS

Pievienot komentāru