Mīlestība un attiecības 2021. gadā. Kuru gaida satikšanās, kuru – šķiršanās?


Svari

Svariem astrologi iesaka pacietību. Gada pirmā puse diez vai būs mierīga: ķibeles un sīki strīdi var izsist no sliedēm, tomēr atbildība un prasme apiet asus leņķus palīdzēs tikt galā ar šādu stāvokli.

Piesardzību vērts izrādīt arī tiem, kuri vēl nav atraduši otru pusi – ir liels risks atkal ieskatīties pagātnes attiecībās, kuras var beigties sāpīgi.

Skorpions

Skorpioniem 2021. gadā pietrūks racionalitātes. Gada sākums būs ideāls romantiskām attiecībām, pastaigām un kopīgiem vakariem. Gada vidū Skorpioniem būs nepieciešama atbildība un piesardzība, lai nekļūdītos ar izvēli, bet gada beigas būs ideālas laulības noslēgšanai. Arī ģimenes pāriem nav jāgarlaikojas, un, lai attiecības paliktu skaistas, jāmācās kontrolēt emocijas.

Strēlnieks

Vientuļajiem Strēlniekiem 2021. gads uzdāvinās ne vienu vien liktenīgu tikšanos, un tiem jābūt gataviem. Ģimenes pāriem astrologi iesaka atdzīvināt mīlestības kaisli, nevis trenēties asprātībā. Jo harmoniskāka būs atmosfēra mājā, jo vieglāk tikt galā ar neveiksmēm.

Mežāzis

Jaunajā 2021. gadā zvaigznes Mežāzim palīdzēs nogaidīt un saglabāt līdzsvaru. Apdomājot savus soļus, Mežāži varēs atbrīvoties no daudzām vilšanās un konfliktiem, kā arī atrast sevī spēku izplēnējušu attiecību izbeigšanai. Ideālais laiks, pēc astrologu domām, ir pavasara periods. Ģimenes pāriem ir svarīgi domāt vienam par otru, cenšoties izvairīties no egoisma.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru gaida piesātināts gads, bet astrologi iesaka nezaudēt galvu un nepadoties vājībām. Kopumā gads būs pozitīvs, tomēr ir risks saskarties ar toksiskiem cilvēkiem, kuri tikai saindēs dzīvi. Tieši tāpēc vientuļajiem Ūdensvīriem astrologi iesaka vispirms pievērsties potenciālajam partnerim un tikai pēc tam ļaut vaļu jūtām.

Zivis

Zivīm astrologi iesaka atstāt pārdzīvojumus un šaubas, lai 2021. gads būtu pozitīvs. Raizes par ārieni un citi kompleksi mazināsies, un mīlestība pret sevi palīdzēs atrast mīlestību dzīvē. Tiem, kuri jau ir atraduši otro pusīti, astrologi iesaka veltīt ģimenes dzīvei laiku, kopīgi nodarboties ar kopīgu darbu, lai tuvotos un atklātos viens otram no jaunām pusēm.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Horoskops 2021. gadam. Uzzini pirmais, ko atnesīs Metāliskais Vērsis!

COMMENTS

Pievienot komentāru