Rasols ar garnelēm un āboliem klasikas nogurdinātajiem

Pievienojot augļus, salāti izdodas ļoti sulīgi, bet jūras veltes padara tos vieglākus un oriģinālākus.

Sastāvdaļas

4 kartupeļi
2 burkāni
4 olas
250 g garneļu
3 marinēti gurķi
1 ābols
150 g konservētu zaļo zirnīšu

Sāls, malti melnie pipari, majonēze – pēc garšas

Pagatavošana

1․ Kartupeļus novāra gatavus aptuveni 20–25 minūtes, burkānus —30–35 minūtes, olas —10 minūtes. Atdzesē.

2․ Garneles novāra, atdzesē, notīra un sagriež gabaliņos.

3․ Sagriež kartupeļus, burkānus, olas, nomizotu ābolu un gurķus nelielos kubiņos.

Vislabāk der saldskābi āboli!

4․ Visu liek bļodā kopā ar zirnīšiem. Pievieno sāli, piparus, majonēzi; sajauc.

5․ Pirms pasniegšanas atstāj ledusskapī uz 1–2 stundām.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Salāti “Kraukšķis” ar čipsiem, tomātiem un žāvētu vistiņu

Salāti “Vieglais rasoliņš”. Drīkst ēst arī slaidās līnijas piekritēji!

Pievienot komentāru