Šajās horoskopa zīmēs dzimuši vīrieši savu sievieti padarīs laimīgu!

Jaunava
Jaunavas zīmē dzimušie vīrieši ir gādīgi vīri un tēvi, gudri un pragmatiski, mērķtiecīgi un darbīgi. Lieliski ģimenes cilvēki un atbildīgi darbinieki. Blakus viņam ir ērti un mierīgi, viņš dāvā stabilitāti un pārliecību par rītdienu.

Ieturēts un savaldīgs, bet par ģimeni un mīļoto sievieti gatavs cīnīties vienmēr un darīs visu iespējamo, lai padarītu viņu laimīgu.

Strēlnieks
Ja sapņo par interesantu un piesātinātu dzīvi ar piedzīvojumiem, Strēlnieks ir tieši tas cilvēks, kas to nodrošinās. Strēlnieks ir cilvēks svētki, cilvēks uguņošana. Ar viņu ne vienmēr ir vienkārši, bet vienmēr – ļoti interesanti.

Tev kādreiz ir gadījies aiziet uz veikalu pēc maizes, bet atgriezties pēc nedēļas iedegušai un guvušu iespēju lieliski atpūsties? Ar Strēlnieku tas ir iespējams.

Ja šodien viņam kabatā nav ne centa, tas nenozīmē, ka pēc neilga laika viņš mīļoto nevarētu lutināt greznībā un parādīt viņai visu pasauli.

Mežāzis
Stabilitāte, bezbēdīga nākotne un stiprs plecs – lūk, ko Mežāzis var dāvināt mīļotajai sievietei. Viņš neizliekas, lai iepatiktos.

Mežāzis ir konkrēts un pamatīgs. Un, ja viņa dzīvē ienāk mīļotā sieviete, viņš darīs visu iespējamo, lai viņai nekā netrūktu. Turklāt Mežāzis ir uzticams līdz mūža beigām.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru