Sievietes pienākums: ēst saldumus, nēsāt rotas un valkāt svārkus. Vai nav burvīgi?

trong>Vēdiskā dzīvesveida zinātāju Uģi Kuģi sievietes mēdz kritizēt par to, ka viņa atbalstītā mācība viņām paredz mājsaimnieces lomu, bet tā iever arī daiļajam dzimumam visai pievilcīgus nosacījumus. Lūk, daži no tiem!

VAIRĀK LASI UĢA KUĢA GRĀMATĀ “PĀRIS. VĪRIETIS UN SIEVIETE VĒDISKAJĀ PASAULES SKATĪJUMĀ”.

Lietot uzturā saldumus
Turiet somiņā un mājās mazliet saldumu, jo tas sievietei ir kā smalkais sekss, kas izpaužas caur cukuru. Ājurvēdā teikts, ka piena saldumi ir Mēness enerģija, kas nomierina sievieti.

Nēsāt rotaslietas

Rotaslietu nozīme sievietes dzīvē parāda viņas iekšējo pasauli. Bez rotaslietām sieviete, kā teikts vēdās, ir kā atraitne vai prostitūta. Sievieti mīļotā vīrieša dāvinātas rotas sargā no svešu vīriešu enerģijas. Ja jums ir rotaslietas no bijušām attiecībām, no tām jātiek vaļā, citādi enerģētiski joprojām nesat līdzi vecās attiecības.

Baudīt skaistu apģērbu
Apģērbs ir sievietes emociju sastāvdaļa, tāpēc nebaidieties būt princese.

Nēsāt garus svārkus
Gariem svārkiem ir daudz nozīmju, bet galvenā ir sievietes gaisīgās enerģijas sazemējums. Bet, dāmas, atcerieties: doma uzvilkt kleitu un kedas nekur tālu neaizvedīs, jo svarīgi saprast vēl kādu kleitas nozīmi: nevajag nekur skriet, jo sieviete neko nevar nokavēt.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kādas ir sievietes piecas lomas, raksturo Vēdu popularizētājs Uģis Kuģis

22 sievietes enerģijas avoti. Kā justies laimīgākai, stāsta Uģis Kuģis

Pievienot komentāru