Siržu lauzēju horoskops. Kā vīrieti savaldzina katrā zodiaka zīmē dzimusi sieviete?

Kādi ir katras sievietes spēcīgākie ieroči, lai savaldzinātu simpātisku vīrieti? Izrādās, dažādu horoskopa zīmju pārstāvēm tie var būt atšķirīgi!

Medniece: Auns
Sievietei Aunam vairāk uzmanības jāpievērš savām matu cirtām. Lai katrs vīrietis jau no tāluma saprastu – viņa priekšā nav kaut kas, bet vilinošs sapnis.

Ieteikums: piesargies no vīriešiem, kuriem ir paradums skaitīt aitas, guļot gultā.

Medniece: Vērsis
Galvenais sievietes Vērša ierocis nepavisam nav ragi, bet neatlaidība un prasme ejot šūpot gurnus. Galvenais trūkums – niknums, redzot svešas sarkanas lupatas. Veiksme ir nodrošināta tām sievietēm Vēršiem, kas atradīs sevī spēkus aktīvai, rosīgai dzīvei un retāk skatīsies pa malām, meklējot toreadorus. Ja ļoti pacentīsies, tad noteikti atradīsi vīrieti, kas atbilst tavai gaumei.

Ieteikums: nebadies bez iemesla. Atceries, ka Vēršu aizgādne ir Venera, tas nozīmē, ka ir arī citi iemesli pierādīt savu taisnību.

Medniece: Dvīņi
Medniecei ar tavu intelekta līmeni ir visas iespējas iekārdināt jebkuru, taču ar vienu noteikumu – ja viņš nepārdomās. Katra no divām “dvīnītēm” tavā galvā prasa atsevišķu vīrieti, turklāt ne tādu, kā otra. Tad viņas skaļi strīdas un kopā izvēlas kādu trešo vai ceturto.

Ieteikumi: ievies dienasgrāmatu un veic rūpīgu savu aizraušanās uzskaiti, aprakstot ārējo izskatu un raksturu, citādi riskē apmaldīties un apprecēties ar svešinieku.

Medniece: Vēzis
Vīriešiem patīk ķert vēžus. Viņi ir gatavi pēc tiem nirt pat dziļākajās dzīlēs, tāpēc tev tikpat kā nevajag pielikt pūles, lai kādu iekārdinātu. “Potenciālā upura” kompānijā neaizmirsti biežāk sarkt, bet nekādā gadījumā neļauj sevi izmantot.

Ieteikums: pat kustoties atpakaļ, neaizmirsti virzīties uz priekšu. Atceries, ka tava ievainojamā būtība ir noslēpta aiz izturīgas un visnotaļ kārdinošas čaulas.

Medniece: Lauva
Kura gan var būt īstāka medniece, ja ne lauvene, it īpaši sabiedrības lauvene. Tava graciozā, karaliskā gaita piesaista skatienus un vēlmes. Taču ir viena neliela nianse – vīrieši baidās “tikt apēsti”, tāpēc pacenties ar viņiem būt maigāka. Vai vismaz izskatīties tāda līdz vakariņām.

Ieteikums: neēd katru, kas pagadās, un iemācies slēpt nagus vismaz dažreiz. Sabiedrības lauvenei ir jāparunā ar ēdienu, pirms to likt uz kārā zoba.

Šķir nākamo lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru