Siržu lauzēju horoskops. Kā vīrieti savaldzina katrā zodiaka zīmē dzimusi sieviete?


Medniece: Jaunava
Tu esi sievišķības iemiesojums, taču nevari sēdēt bez nodarbošanās un tev patīk visur ieviest savu klātbūtni. Pat kārdinot, tu centies piešķirt attiecībām harmoniju un pamatīgumu. Tāpēc nebrīnies, ja pat tavi kaislīgākie mīlnieki ar laiku sāks uzvesties kā garlaicīgi vīri un dos priekšroku pavadīt laiku nevis gultā, bet nodosies trauku mazgāšanai.

Ieteikums: piedod vīriešiem viņu neaptēstību, citādi riskē no jaunas un skaistas jaunkundzes pārvērsties par vecu meitu.

Medniece: Svari
Pat kārdinot, tu meklē zelta vidusceļu, lai gan to uztaustīt neizdodas vienmēr. Vispār sievietēm Svariem ir grūti: vīrieši tā vien cenšas vilkt segu uz savu pusi, dažkārt pat abas uzreiz. Starp citu, medniecei tas drīzāk ir pluss, nekā mīnuss. Liec likmi uz dabas doto sabiedriskumu un nekonfliktēšanu, tad varēsi sasniegt virsotnes savaldzināšanas mākslā un saņemt no dzīves maksimālu prieku.

Ieteikumi: neskaiti kilogramus, bet rūpīgi izsver situāciju. Ja tu pareizi pasniegsi sevi, vīrietim pietiks ar tevi pašu.

Medniece: Skorpions

Medībās tu esi viltīga un bīstama, nenogurdināma un neprognozējama. Tev patīk dzelt ar asu vārdu, un tu pilnīgi ignorē jēdzienu “sveša teritorija”. Acīmredzot, tās ir atmiņas par senčiem-skorpioniem, kuri bezceremoniāli ielīda tuksneša iemītnieku teltīs un gultās. Gudrs vīrietis nekad nesāks cīnīties ar sievieti Skorpionu, bet ļaus viņai palikt savā gultā tik ilgi, kamēr viņa to vēlēsies.

Ieteikums: noskati “upuri” savlaicīgi un rūpīgi sargā no saviem kodieniem. Ja nu tu viņu paralizēsi – tad kam viņš tev būs vajadzīgs?

Medniece: Strēlnieks
Sievietei Strēlniekam ierocis ir tāds pats kā Amoram – bultas. Taču biežāk tu ievaino vīriešus nevis ar tām, bet gan ar savu enerģiskumu, kaislību un asprātību. Apburšanas māksla tev ir asinīs, taču dažkārt tu aizraujies un uzlādē savu loku ar tukšu pļāpāšanu, šauj garām. Dabūt “upuri” tev nesagādā lielas pūles, taču viņš dažkārt nav vērts iztērētās bultas.

Ieteikums: šaujot uz vīrieti, mērķē uzmanīgi un pacenties neskart dzīvībai svarīgus orgānus.

Medniece: Mežāzis
Tu esi seksuāla, uzstājīga, veiksmīga jebkurā jomā, ieskaitot kārdinājumu, bet fenomenāli spītīga. Dažkārt vīrietis ir spiests glābties no tevis, bēgot pāri visiem apkārtnes sakņu dārziem, jo tu ar viņu esi neapmierināta vai vienkārši izlēmi pastrīdēties par dzīvi. Tiesa, kad tavs niknums noplok, daudzi nožēlo par pārāk steidzīgo bēgšanu.

Ieteikums: neaizmirsti, ka tikai nedaudzi ir spējīgi saskarties ar tevi pieri pret pieri, un visbiežāk viņi izrādās muļķi.

Medniece: Ūdensvīrs
Pretēji zodiaka zīmes nosaukumam tev ne pārāk patīk liet ūdeni un tu daudz aizrautīgāk darbojies. Tev piemīt izgudrošanas spējas, un tas sniedz tev spēcīgu instrumentu kārdināšanas mākslā. Izliekot lamatas savam upurim, tu spēj īsā laikā iemācīties ķīniešu valodu, pareizi (vai nepareizi) pagatavot fugu zivi vai apgūt elektriskās ģitāras spēli, it nemaz nekaitējot manikīram. Vīriešiem tu patīc, lai gan dažkārt tavas metamorfozes viņus biedē.

Ieteikumi: pirms krist bezdibenī vai pacelties nebijušos augstumos, brīdini savu iemīļoto. Pārdzīvot šādus satricinājumus ne tuvu spēj visi.

Medniece: Zivis
Zivju veiksme lielā mērā atkarīga no tā, kādā dziļumā tās peld. Ja sajutīsi savu individuālo dzīves līdzsvaru, tev nebūs līdzvērtīgu, īpaši, ja spēsi iepazīties ar kādu simpātisku un labsirdīgu “vali”. Viņš ne tikai aizsargā no jebkādām raizēm, bet barojas ar planktonu, tāpēc saimnieciskā ziņā nevajadzēs pārāk saspringt.

Ieteikumi: izslīdot no kārtējā vīrieša rokām, parūpējieties par to, lai apietu ar līkumu profesionālu sieviešu mednieku ēsmu.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Pievienot komentāru