Slavenās Gaļinas Šatalovas padomi slaidam augumam. Askētiski, bet iedarbīgi!

Foto – Pixabay

Krievu ārste Gaļina Šatalova ir vislabākā reklāma stingri ierobežotai ēšanai. Ievērojot diētu, kuras laikā viņa dienā uzņēma 500–800 kaloriju, ārste nodzīvoja līdz deviņdesmit gadiem.

Šatalova piedzima 1916. gadā. Viņa bija neiroķirurģe. Septiņdesmit sešu gadu vecumā ārste piecdesmit grādu karstumā kājām šķērsoja Karakuma tuksnesi.

VAIRĀK LASI LOLITAS NEIMANES UN GAĻINAS ZAICEVAS GRĀMATĀ “KĀ AR BAUDU KĻŪT SLAIDAI”

Viņa ceļoja kopā ar saviem pacientiem, tiem, kurus no smagas bronhiālās astmas ārstēja ar uztura ierobežojošu diētu. Nevienam no viņiem visa ceļa laikā nebija nekādu problēmu ar veselību. Neskatoties uz savu lielo vecumu, Gaļina Šatalova toreiz mierīgi varēja uztaisīt špagatu.

Viņa ilgstoši vadīja ārstnieciskās vingrošanas grupas un lasīja lekcijas. Viņas studenti bija sajūsmināti par ārstes aso prātu, enerģiju un vitalitāti. Viņa nebūt nebija tikai fanātiska zinātniece, un viņas vienīgais panākums nebija izveidotā uztura sistēma un ārstēšana.

Šatalovai bija laimīga ģimenes dzīve — trīs bērni un divpadsmit mazbērnu.

Viņa bija pārliecināta, ka katram cilvēkam laiku pa laikam krasi jāmaina savi ieradumi, arī uzturs. Tikai piemērojoties jauniem dzīves apstākļiem, var izārstēt slimības un paildzināt mūžu.

Gaļinas Šatalovas padomi

1. Jāēd divas vai trīs reizes dienā. Ēdiena daudzums nedrīkst pārsniegt 200 ml, jo tieši tādam apjomam paredzēts mūsu kuņģis.

2. Lai paildzinātu dzīvi, jāatsakās no gaļas, jo pēc tās pārstrādes organismā veidojas pārāk daudz toksīnu.

3. Enerģiju dzīvei saņemam ne tikai no ēdiena, bet arī no saules, pozitīvām emocijām, veiksmīgas radošās dzīves.

LASI VAIRĀK!

“Esmu resna, un man ir labi!” Lolita Neimane nepiekrīt, bet izaicina jauno tendenci

Lolitas Neimanes ātrā dieta tām, kurām nekad nav laika. Ļoti iedarbīga!

Pievienot komentāru