Uzdzīve ar zīdaini vasaras kafejnīcā: mamma pat nespēj pateikt, cik izdzērusi (VIDEO)

Kadrs no video

Vienā no Aristīda Briāna ielas bāriem jūnija vidū ievērotas divas sievietes, kuras sēdēja āra terasē. Viena no viņām klēpī turēja zīdaini un vienlaikus malkoja kādu dzērienu. Turpat blakus atradās vēl viens pirmskolas vecuma bērns, vēsta Rīgas Pašvaldības policijā.

Pēc brīža policisti abas sievietes uzrunāja. Sarunas laikā noskaidrots, ka viena no viņām ir abu bērnu māte, savukārt otra – sievietes draudzene.

Bērnu māte sarunas laikā ar grūtībām spēja atbildēt uz policistu jautājumiem un sākotnēji situāciju uztvēra saasināti, tādēļ viņas vietā vairāk komunicēja draudzene.

Izvaicājot, cik notikuma dienā grādīgo dzērienu viņa izdzērusi, skaidru atbildi likumsargi tā arī nesaņēma. Drīz pēc tam bērnu mātei pārbaudīta alkohola koncentrācija izelpā. Testa laikā noskaidrots, ka viņa ir 2,94 promiļu reibumā.

Vienlaikus likumsargi arī mēģināja noskaidrot tuvāko radinieku kontaktus, kuri varētu līdz mātes atžirgšanai parūpēties par viņas atvasēm. Ņemot vērā, ka katram bērnam bija cits tēvs, zīdainim pakaļ ieradās tēvs, savukārt vecākajai atvasei pakaļ atbrauca mātes brālis.

Bērna mātei izrakstīts administratīvā pārkāpuma protokols par bērnu aprūpes pienākumu nepildīšanu. Papildus informācija nosūtīta arī Rīgas sociālajam dienestam.

Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka bērnu pieskatīšana un alkohola lietošana nav savienojamas lietas.

Pievienot komentāru