Viesuļvētra, čemodāns vai orhideja? Sieviešu tipu horoskops bez saistības ar dzimšanas datumu


Šis horoskops izskaidro, kāpēc sieviete, piemēram, var būt Jaunava pēc dzimšanas datuma, bet viņai ir Lauvas raksturs. Uzmanīgi izlasiet visus aprakstus un atrodiet savu!

Daudzi cilvēki sūdzas, ka viņu zodiaka zīmes standarta apraksts ne visai precīzi atspoguļo viņu personības īpašības. Iespējams jūs atradīsiet precīzāku sevis raksturojumu vienā no šiem 12 psiholoģiskajiem tipiem. Katrs no tiem atbilst kādai zodiaka zīmei, bet nav saistīts ar dzimšanas datumu.

1. Sievietes-viesuļvētras (Auna psiholoģiskais tips)
Tās ir brīvas, nepastāvīgas un neparedzamas personības. Sievietes-viesuļvētras nekavējoties piesaista sev uzmanību, it kā ievelkot savā piltuvē. Ir gandrīz neiespējami iedomāties sadursmes sekas ar šādu virpuļošanu. Tikai vīrietis, kurš nebaidās uzņemties risku, var droši saieties ar tādu sievieti!

2. Sievietes-čemodāni (Vērša ​​psiholoģiskais tips)
Viņi nekad neko neizmet, jo viņu reliģija ir – vākšana. Sievietes-čemodāni iet caur dzīvi ar devīzi “kādreiz noderēs.” Labākā izklaide tiem ir brīvdienu iepirkšanās. Un vēl šī psiholoģiskā tipa sievietes ļoti mīl kolekcionēt savus pielūdzējus!

3. Sievietes-kaleidoskopi (Dvīņu ​​psiholoģiskais tips)
Viņas ir neticami harmoniskas un spilgtas, bet, diemžēl, ne visi uzreiz var to pamanīt. Ar šādām skaistulēm vienmēr juties kā bērnu ballītē. Viņu ģimenes dzīve ir skaļa un haotiska, bet tie ir svētki!

4. Sievietes-lietus (Vēža psiholoģiskais tips)
Viņas var viegli apraudāties jebkurā nenozīmīga notikuma dēļ, bet gandrīz nekad nav histēriskas. Sievietes-lietus ir visīstākās romantiķes un sapņotājas. Un viņas ļoti gaida kādu, kas var kļūt par viņu sauli!

5. Sievietes-dārglietas (Lauvas psiholoģiskais tips)
Viņas vienmēr zina savu vērtību. Viņu spīdums un mirdzums apžilbina. Dažreiz šīs sievietes var šķist pārāk augstprātīgas, bet viņas prasa ļoti daudz ne tikai no citiem, bet arī no sevis. Ir kategoriski aizliegts slēpt viņas četrās sienās – mājās viņas zaudē savu mirdzumu un paliek kā parastā bižutērija.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru