Viesuļvētra, čemodāns vai orhideja? Sieviešu tipu horoskops bez saistības ar dzimšanas datumu


6. Sievietes-organizatori (Jaunavas psiholoģiskais tips)
Viņām viss ir pierakstīts, aprakstīts un salikts pa plauktiem stingrā kārtībā. Viņas neatzīst izņēmumus no noteikumiem un grūti pacieš neparedzētas situācijas. Šīs sievietes ir uzticīgas, uzticamas un vienkārši radītas laulībai. Nepieviļ viņas!

7. Sievietes – klusās ielejas (Svaru psiholoģiskais tips)
Viņas ir rāmas un mierīgas, kā lavandas lauki Francijā. Blakus viņām var viegli atslābināties, aizmirstot par neatliekamām problēmām. Šīs sievietes ir gatavas pieņemt mīļotos, tādus, kādi viņi ir, ar visām dīvainībām un trūkumiem. Daudzi vīri tic, ka viņu sieva – “Klusā ieleja” – ir īstā balva par parauguzvedību!

8. Sievietes- murgi (Skorpiona psiholoģiskais tips)
Viņas līdzinās gotisko gleznu personāžiem. Viņās ir kaut kas pirmatnēji biedējošs, taču tieši tā ir viņu magnētiskā piesaiste. Attiecības ar sievieti-murgu ir kā briesmīgi interesanta pasaka. Šausmīgi biedējoši, bet ļoti gribās noklausīties stāstu līdz beigām!

9. Sievietes – dunči (Strēlnieka psiholoģiskais tips)
Viņas ir cietas un asas, kā Damaskas asmens. Neticami godīgas, tiešas, sarkastiskas un ironiskas, sievietes-dunči ir piemērotas tikai tiem, kam “nav jāmeklē vārdi kabatā”. Ar viņām izdzīvos tikai tie vīrieši, kuri nebaidās no patiesības! Un vispār, ne no kā nebaidās!

10. Sievietes – kalni (Mežāža psiholoģiskais tips)
Šo skaistuļu mīlestību un labvēlību ir jāiekaro ilgi un pacietīgi. Lai “nokļūtu kalna augšā”, vīrietim būs jāpieliek milzīgas pūles, bet, ja kādam tas izdosies, lidojuma sajūta ir garantēta. Sievietes-kalni spēj parādīt pasauli no putna lidojuma. Galvenais, lai jums galva nesareibst!

11. Sievietes-bākas (Ūdensvīra psiholoģiskais tips)
Ar viņām var doties izlūkos. Viņām nekas nav neiespējams. Viņām jebkurā brīdī var piezvanīt tikai lai patērzētu vai lūgtu palīdzību. Viņas ir kā bāka gaisma – dāsnas, labvēlīgas un neprasa neko pretī. Jūs varat tikai sapņot par šādu dzīvesbiedri!

12. Sievietes-orhidejas (Zivju psiholoģiskais tips)
Šo skaistuļu trauslumā un neaizsargātībā ir īpašs burvīgums un pievilcība. Par viņām ir nepārtraukti jārūpējas, lai aizsargātu no dzīves satricinājumiem. Sievietes-orhidejas ir īsta dāvana vīrietim kurš ir spēcīgs gan garā, gan fiziski.

COMMENTS

Pievienot komentāru