Ar sieru un brokoļiem pildīti kartupelīši. Laipni lūgti vakariņās!

Pildījums no kartupeļu mīkstuma un brokoļiem izdodas ļoti maigs, bet sinepes un siers padara to vēl gardāku un aromātiskāku.

Sastāvdaļas

4 lieli kartupeļi

300 g brokoļu

1 ēdamkarote sinepju

1 ola

Sāls pēc garšas

140 g siera

Pagatavošana

1․ Cep kartupeļus mikroviļņu krāsnī ar pilnu jaudu 12-15 minūtes. Dārzeņiem jākļūst mīkstiem.
Variants: var likt kartupeļus līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni uz 1 stundu.

2․ Brokoļu ziedkopas novāra ūdenī vai tvaicē 3 minūtes.

3․ Kad kartupeļi nedaudz atdzisuši, sagriež gareniski uz pusēm un izņem mīkstumu.

4․ Mīkstumu pārvērš biezenī ar dakšiņu vai stampiņu. Sajauc ar sinepēm, olu, sāli, brokoļiem un lielāko daļu rīvētā siera.

5․ Piepilda kartupeļu laiviņas ar iegūto maisījumu. Liek uz pannas un pārkaisa ar atlikušo sieru.

6․ Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Kartupeļu medaljons. Ļoti vienkārša, bet smalka šefpavāra Raimonda Zommera recepte

Kā uzcept kartupeļus, lai nekaitētu slaidajai līnijai? Izmanto šīs viltības!

Kartupeļos – maz kaloriju, viss slēpjas piedevās! 12 knifiņi to pagatavošanai

Kartupeļu “Akordeons” ar bekonu un sieru. Kad mīlestībai jāiet caur vēderu!

Kartupeļi ar maltās gaļas pildījumu. Lielisks ēdiens “divi vienā”!

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

COMMENTS

Pievienot komentāru