Dzīvokļa remonts: 8 galvenās kļūdas, ko pieļauj daudzi

6. Ietaupīšana uz santehniku un komunikācijām

Šeit darbojas noteikums, ka skopais maksā divreiz. Neaizmirstiet par komunikāciju plānu. Lai neapjuktu ar izeju skaitu, labāk uzticēt šo jautājumu speciālistiem. Kā jau minēts iepriekš – jebkurā gadījumā nenoslēdziet caurules, pretējā gadījumā jums būs jāmeklē tām pieeja jau gatavā sienā.

7. Nepareiza rozešu un slēdžu uzstādīšana

Pareizais rozešu izvietojuma augstums ir 90 cm no grīdas virsmas. Tā tas būs ērti vecākiem un droši maziem bērniem. Interesants lēmums par slēdžiem – viens ir novietots pie ieejas guļamistabā, bet otrs pie gultas. Lai jūs varētu kontrolēt gaismu, neizkāpjot no gultas.

8. Kļūdas siltās grīdas uzstādīšanā

Šāds pārklājums būs ideāls viesistabai, vannas istabai, virtuvei un pat gaitenim. Siltajā sezonā tās īpašnieki uzreiz nenovērtēs siltās grīdas nenoliedzamās priekšrocības, bet ziemas sezonā viņi būs apmierināti ar pieņemto lēmumu. Tagad varēsiet nebaidīties, ka bērni saaukstēsies, spēlējoties uz aukstās grīdas. Ideāla izvēle – siltās grīdas ar taimeri. Lai jūs varētu kontrolēt temperatūru vai apsildīt virsmu no rīta, pirms visi ģimenes locekļi pamostas.

Runājot par virtuvi, šeit tev vajadzīgs projekts un skaidra izpratne par to, kur tieši stāvēs mēbeles, plīts un ledusskapis. Zem tiem nav nepieciešams uzstādīt cauruļvadus. Arī rūpīgi plānojiet attālumu līdz apakšējiem skapīšiem, lai vēlāk neizrādās, ka strādājot pie darba virsmas salst kājas, bet siltums ir tikai virtuves vidū.

Mēs ceram, ka šie padomi palīdzēs ietaupīt naudu un nervus. Lai veicas darbos!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru