Šajās horoskopa zīmēs dzimuši vīrieši savu sievieti padarīs laimīgu!


Attiecības, protams, neveidojas, pamatojoties tikai uz zodiaka zīmi. Ir vēl daudzi citi faktori, kas nosaka to veiksmi vai neveiksmi.

Tomēr dažās zīmēs dzimuši vīrieši biežāk nekā citi var padarīt partneri ļoti laimīgu (vai ļoti nelaimīgu, ja attiecības ievirzās nepareizā gultnē).

Kuri tie ir?

Vērsis
Šķietami vēsais un nepieejamais Vērsis patiesībā apveltīts ar siltu un labu sirdi, kuru viņš gatavs atvērt vien izredzētai būtnei. Tai, kura ar uzticību un sievišķīgo gudrību raisīs Vērša uzticēšanos.

Vērsis, visticamāk, nelutinās sievieti ar glaimīgiem komplimentiem un neapbērs ar naudu. Bet viņai nekā netrūks ne ērtību, ne dvēseles siltuma ziņā.

Vēzis
Maigs, taktisks, iejūtīgs, tēvišķīgi gādīgs – Vēža zīmē dzimis vīrietis var padarīt sievieti patiesi laimīgu. Viņš izturas pret sievieti kā pret trauslu ziediņu, kas pastāvīgi jāaprūpē.

Tik daudz ciešu apskāvienu, siltu un gardu vakaru neizbaudīsi ne ar vienu citu. Vēzis ir vīrietis, kas mierinās, pažēlos un sapratīs. Uz šo vīrieti vienmēr var paļauties un būt pārliecināta, ka nepievils.

Lauva
Lauva nav vīrietis, kurš ar mīļoto mēness gaismā lasīs mīlas romānus, apjūsmojot viņas daiļumu un neatkārtojamo prātu. Drīzāk viņš gaidīs sev veltītas serenādes.

Neskatoties uz lielo mīlestību uz sevi, viņš neaizmirst palutināt arī dzīvesbiedri. Viņam glaimo, ja sieviete jūtas viņam blakus kā viņa aizstāvībā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru