Olas ar šķiņķa un marinētu gurķu pildījumu. + Vēl trīs pildītu uzkodu receptes!

Gards gaļas pildījums ar marinētu gurķīti padara šo uzkodu par svētku galda favorīti.

Sastāvdaļas

5 olas

80 g kausēta siera

120–150 g šķiņķa

1 marinēts gurķis

Zaļumi, sāls, pipari pēc vēlēšanās

Majonēze – pēc garšas

Pagatavošana

1․ Olas cieti novāra. Atdzesē, noloba, sagriež uz pusēm, atdala dzeltenumus no baltumiem.

2․ Dzeltenumus sarīvē uz rupjas rīves, sieru – uz smalkas. Šķiņķi un gurķus sagriež nelielos gabaliņos.
Zaļumus sakapā.

3․ Sajauc visas pildījuma sastāvdaļas. Pievieno sāli, piparus, majonēzi. Pilda baltumu pusītēs.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Pildītu olu uzkoda “Zirnekļi”. Kā radīti Helovīnam!

Ar sieru un brokoļiem pildīti kartupelīši. Laipni lūgti vakariņās!

Ar sieru pildīti tomātu “salavecīši”. Iedvesmojies!

COMMENTS

Pievienot komentāru